Dorpsstraat 19, 7916 PA Elim 0528352400 info@apotheekdwarsgat.nl

Over ons

Apotheek ‘t Dwarsgat

Apotheek ‘t Dwarsgat is een plattelandsapotheek. De apotheek is sinds 1985 gevestigd in Elim. Het verzorgingsgebied van de apotheek omvat een aantal buitendorpen van Hoogeveen, te weten, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Nieuweroord, Geesbrug, Nieuwlande, Schuinesloot en Dalerpeel. Dit zijn ‘oude’ dorpen waarin overwegend oudere mensen wonen. Door onze oudere patiënten wordt het zeer gewaardeerd dat wij hun geneesmiddelen aan huis bezorgen. Sinds de vestiging van apotheek ‘t Dwarsgat in Elim wordt de servicegraad naar de patiënten toe verhoogd, omdat de afstand tussen de hierboven genoemde dorpen en de apotheek in Elim kleiner is dan de afstand tussen deze dorpen en de apotheek in Hollandscheveld. Gezien het aantal patiënten wordt apotheek ‘t Dwarsgat sinds 1 januari 1985 in farmaceutische samenhang met apotheek Tjan te Hollandscheveld geëxploiteerd.

Privacy vinden wij heel belangrijk. Weet dan ook dat u bij Apotheek ‘t Dwarsgat altijd gebruik kunt maken van de spreekkamer wanneer u met een van onze medewerkers wilt praten.

Via de website kunt u 24 uur per dag uw herhalingsrecepten aanvragen. Wel zo handig! Bovendien hebben wij een bezorgservice. Lukt het u niet langs te komen, geef dit dan aan. Dan brengen wij uw geneesmiddelen tot aan de voordeur.

Voor al uw vragen staat ons team voor uw klaar!

Apotheek ‘t Dwarsgat is miv 01-2021 overgenomen door de Drentse Apotheken Holding met vestigingen in Assen, Emmen en Meppel. Tevens is zij eigenaar van Apotheek Tjan te Hollandscheveld en Apotheek de Weide te Hoogeveen. Het apotheekteam van deze apotheken bestaat uit drie apothekers, 31 assistenten, twee administratief medewerkers, één bezorger en vier interieurverzorgsters.

Team Apotheek ‘t Dwarsgat